Моделът Заира Нара, сестра на Уанда Нара, е извършила изключително

...
Моделът Заира Нара, сестра на Уанда Нара, е извършила изключително
Коментари Харесай

Мъж тръгна да скача от мост, видя модел и се отказа

Моделът Заира Нара, сестра на Уанда Нара, е направила извънредно доблестен героизъм, откакто е съумяла да разубеди чужд мъж да се самоубие, като скочи от мост.

Случката е от нощта на вторник против сряда, когато аржентинката карала автомобила си в компанията на нейна другарка. Когато се озовали на моста в покрайнините на Буенос Айрес, тя забелязала, че някакъв мъж е прескочил защитните ограждения и обмисля да скочи.

В едно от локалните издания 34-годишната Нара описа, че мъжът незабавно я разпознал.

„ Помислих си, че в случай че ме види, бих могла да отместя фокуса му от желанието да скочи “, показа моделът.

Първоначално приятелката ѝ е тази, която поема самодейността, казвайки на мъжа, че в случай че скочи, единствено ще се нарани, само че няма да почине. В този миг той погледнал към тях и очите му се спрели на модела.

„ Ти си Заира Нара! “, възкликнал непознатият, чието име било Гонзало.

Помолих го да поговорим, само че да се реалокира оттова. Той обаче отхвърли и още един път заплаши, че ще скочи. Обясни ми, че е заседнал в задължения и не вижда смисъл да живее повече. Помолих го още веднъж да поговорим. После му споделих същото като моята другарка – че в случай че скочи, ще свърши в болница, а няма да е направил самоубийство, описа за случката Заира Нара.

След още няколко опита от нейна страна, мъжът най-накрая като че ли се съгласява, че няма да реализира нищо, в случай че скочи. С известно съмнение, Гонсало се отхвърля от концепцията си за самоубийство и се връща откъм безвредната страна на моста.

Самата Заира Нара разяснява, че за първи път в живота си попада в такава обстановка, в която някой желае да посегне на личния си живот.

„ Каза ми, че има доста задължения, които не може да заплати, тъй като е незает “, описа още Нара.
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР