Моделът идва със стъклено тяло в изящния цвят Aurora, с

...
Моделът идва със стъклено тяло в изящния цвят Aurora, с
Коментари Харесай

Honor 8X влиза в Европа. Идва в България съвсем скоро

Моделът идва със стъклено тяло в изящния цвят Aurora, с доста тънка рамка и новаторска технология чип-върху-филм
Honor разгласи публично Honor 8X в Европа. Смартфонът съчетава модерни голям брой технологии с изящни форма и външен тип. Според основателите си е въодушевен от философията на минималистичния дизайн и потреблението на технологията чип-върху-филм (COF)

Новият смарт телефон разполага с 6.5-инчов FullView екран с 91% съответствие екран към тяло, камера с изкуствен интелект (AI), технологията GPU Turbo и 2.5D двойно текстурирано стъклено тяло в цвят Aurora.


Интересна добавка е и решетъчния резултат, символизиращ съгласно Honor смелост и амбициозност.
Honor 8X ще бъде разполагаем в продажба в Европа от средата на месец октомври и то на извънредно конкурентна цена .

Honor 8X със своето мото „ Отвъд границите “, цели да отговори на потребността на младежите от смарт телефон, който да е портативен компютър-помощник във всичките им житейски потребности. С него те ще могат да живеят по-ефективно, по-динамично, по-интелигентно и да надскочат всички житейски ограничавания.


Най-новият смарт телефон на Honor показва типичните за марката смели хрумвания и дизайнерска иновативност посредством изключителните си технологии, изумителен минималистичен дизайн и изтънчена направа
Използвайки един по-научен метод по отношение на естетиката при Honor 8X, Honor съумява да реализира верния баланс сред функционалност и хубост , който е неповторим за пазара.

Смартфонът работи на база на Kirin 710, ще има двойна 20+2 мегапикселова камера, работеща с изкуствен интелект. Селфи камерата ще е 16-мегапикслеова. Сред останалите характерности можем да отбележим 3750 mAh батерия. Също по този начин скенер за пръстови отпечатъци, Android Oreo и microUSB

Honor 8X предлага впечатляваща продуктивност и потребителско преживяване и то на налична цена. Така притежаването на топ смарт телефон модел ще стане налично за повече хора, а Honor 8X ще раздруса смарт телефон пазара, утвърждавайки се като най-хубавия смарт телефон модел като съответствие цена-качество за 2018 година.

Официалната премиера на Honor 8X за Източна Европа е планувана за 11 октомври в Прага. Kaldata ще ви направи съпричастни със събитието, защото сме измежду упълномощените медии. Очаквайте първите ни усещания от модела тогава.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР