Моделът и актриса Ирена Милянкова продава апартаменти на колегите си

...
Моделът и актриса Ирена Милянкова продава апартаменти на колегите си
Коментари Харесай

Ирена Милянкова изкарва големи пари от нов бизнес

Моделът и актриса Ирена Милянкова продава жилища на сътрудниците си от паметния крими сериал "Под прикритие ", написа в. "Телеграф ".

Актрисата, превъплътила се в ролята на мутресата Съни - гадже на мафиота Джаро, даже е станала брокер на месеца през януари във компанията за първокласни парцели, в която се труди от известно време.

31-годишната майка на 5 деца е направила много преференциална договорка преди три седмици. Това й осигурило преднина пред останалите сътрудници и бюджет да се грижи за своето огромно семейство.

Напоследък многодетната майка взела да продава като топъл самун жилища в новострояща се кооперация в столичния квартал Бояна, разкриха нейни удовлетворени клиенти.

Те доста се учудили, като видели, че Съни от паметния сериал "Под прикритие " идва за техния оглед. Звездната брокерка им предложила апартамент в новострояща се пететажна постройка в полите на Витоша. Цените тръгвали от 65 000 евро и стигали до 276 бона за мезонетите с огромна площ.

Хора от сектора разкриват, че Милянкова осребрява своята известност по най-хубавия метод. Това, че хората я разпознават от екрана, вдигало внезапно сполучливите покупко-продажби, подписани от брокерката, която получавала сред 3 и 5 % комисионна.

Моделът влезе в доходния бизнес като представител на гръцка компания за ръководство на недвижими парцели. Там тя се среща с новия мъж в живота й Никола Чолаков. В момента и двамата би трябвало да работят, тъй като върху плещите им пада грижата за 7 деца — едно общо, а другите от предходни връзки.

През 2017 година момичето на мафиота Джаро от "Под прикритие " изживя престъпен сюжет и в персоналния живот. Тогава някогашният на Съни — Росен Чолов, ръководител на федерацията о ръгби, бе арестуван по обвинявания за сводничество и склоняване към проституция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР