Модел на управление ГЕРБ-ДПС - не знам. С ГЕРБ не

...
Модел на управление ГЕРБ-ДПС - не знам. С ГЕРБ не
Коментари Харесай

Карадайъ: Модел на управление ГЕРБ-ДПС - не знам. С ГЕРБ не сме били в коалиция, но с БСП сме били

" Модел на ръководство ГЕРБ-ДПС - не знам. С ГЕРБ не сме били в коалиция, само че с Българска социалистическа партия сме били. Тройната коалиция беше с мандата на Движение за права и свободи и най-хубавите стопански индикатори на страната са в този интервал “. Това разяснява в „ Тази заран “ ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи добави, че през 2001 година не е имало „ жълта метла “ на Национална движение „Симеон Втори", както и през 2005 година:

„ По този метод се получи 12-годишна последователност в администрацията и положителните стопански индикатори. През 2009 година метлата и политическата чистка се появи на терена. На това бяхме очевидци и предходната година “.

„ Още не виждам партия, основана от президента, само че политически фигури, поканени от президента на политическия терен, които бяха употребявани от олигархичния кръг и сътвориха партии – по този начин вършат в последните 15 години “, уточни Карадайъ.

„ В обединението десните болшевици и левите комунисти се прегърнаха с два субекта, които не са партии. В един миг, на тях им беше необходим модел, който дефинирах – за последните 15 години в България за мераклиите, които желаят да се намърдат на политическия терен, главният инструмент, с който градят облик, е омразата. Основен обект на омразата е Движение за права и свободи “, уточни той.

Според него е рано да се приказва за реваншизъм от страна на новото служебно държавно управление.

„ Българска социалистическа партия за 5 – 6 месеца във властта уволнява портиери, тъй като са били от други партии. Ако има реваншизъм, ние от Движение за права и свободи не споделяме формулата “, уточни той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР