Модата се върти и доста неща се връщат обратно в

...
Модата се върти и доста неща се връщат обратно в
Коментари Харесай

Модни трендове, които не харесваме, но те се завръщат с пълна сила

Модата се върти и много неща се връщат назад в играта, а това не всеки път е добра вест. Е, надяваме се, че един ден няма да станат съвременни тези големи тоалети от викторианската ера и високите яки, написа каналът във vbox7.

Всички обаче си спомняме доста ясно необятните дънки, късите топове, пайетите, тънките железни коланчета, които се поставят на талията и куп други, които се връщат в ежедневното облекло. Ето кои са стилните трендове, които не харесваме, само че скоро ще виждаме още веднъж:

Коланчета за стомах

Ето тези дребни, тънки железни верижчици се завръщат с цялостна мощ, а евентуално идващото лято ще са топ наклонността. Родните звезди несъмнено към този момент чакат да покажат новите си придобивки, които към този момент са купили на ликвидация по бутиците. Тези коланчета несъмнено ще бъдат част от лято 2022 и всички ще би трябвало да се примирим, че модата от началото на този век се завръща.

Туника върху дънки

Туника или рокля, както желаете наричайте този тренд, само че неговото бъдеще е ярко. Уви, този ужасяващ фешън тренд ще направи скорошното си завръщане.

Тънки вежди

Ех... модата на тънките вежди също ще направи завръщане, а ние положителни си спомняме звезди като Парис Хилтън, Кристина Агилера, Бритни и куп други старлетки (тогава), които вкараха този ужасяващ тип на веджите, а всяко момиче 91 наложително минаваше през тази фаза.
                 

Дънки с ниска талия

Казваме " Не " на тази мода, тъй като е ужасна, грозна и никой не наподобява добре в сходно облекло. Нека не забравяме, че международните звезди имат стилисти, достъп до маркови дънки, а не нещо от fast fashion магазините. Не се поддавайте на изкушението.
                 

Дълги вратовръзки

Ето тези цветни, дълги и грозни неща. Дори те се завръщат и ние въобще не сме удовлетворени от този факт и не ни пука дали дядо ви си пази една такава от последната женитба, на която е бил.
                 

Кичури и прежда в косата

Преди Лейди Гага да бъде възприемана за иноватор, Кристина Агилера се променяше като хамелеон и не ѝ пукаше да бъде красивата и добра русокоска, която всеки желае за другар (Извинявай, Бритни!). Xtina имаше интервал, когато сменяше цвета на косата си всекидневно, а платинената грива, в която са вплетени черни вълнени плитки бе топ наклонност. Ако отивате на Халоуин празненство, евентуално е супер концепция да се маскирате по този начин, само че за всекидневието си...
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР