Мобилни телефони за около 20 хиляди лева са откраднати от

...
Мобилни телефони за около 20 хиляди лева са откраднати от
Коментари Харесай

Мобилни телефони за около 20 хиляди лева са откраднати от магазин в Габрово

Мобилни телефони за към 20 хиляди лв. са откраднати от магазин в Габрово. Сигналът за кражбата е подаден към 10.15 часа на 8 април в Районното ръководство в града, оповестиха от ОДМВР - Габрово.

Според позвъняването в комерсиалния обект е била осъществена взломна кражба на 23 мобилни апарата от разнообразни марки и модели, цената им е към 20 хиляди лв.. На местопроизшествието е осъществен оглед. Започнато е досъдебно произвеждане по случая.

Около 22.30 часа на 7 април на тел. 112 е получен сигнал, че в различен магазин, на улица „ Николаевска “ 11, трима незнайни мъже са нанесли побой на продавач-консултанта в обекта.

Пострадалият чиновник е настанен за лекуване в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова “ в Габрово с лека телесна щета, без заплаха за живота. В Районно ръководство – Габрово е формирано досъдебно произвеждане. От извършените мероприятия е открито, че причинители на действието са 21-годишен гражданин на село Калейца, община Троян, 30-годишен мъж от Габрово и 20-годишен гражданин на село Парчовци, Габровско. На тримата е наложена полицейска мярка „ задържане за период до 24 часа “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР