Мобилизиран в Украйна руски гражданин заяви, че е бил пребит

...
Мобилизиран в Украйна руски гражданин заяви, че е бил пребит
Коментари Харесай

Мобилизиран руски гражданин бе пребит на етническа основа от военни полицаи в Украйна

" Мобилизиран в Украйна съветски жител съобщи, че е бил пребит на етническа основа от военни служители на реда на Москва ", съобщи Скайнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11799
" Арсен Тимираев от граничещата с Грузия съветска самостоятелна република Северна Осетия–Алания описа, че той и двама неготови съратници са били подложени на физически тормоз от съветски военни служители на реда в следена от Москва част на източната украинска Запорожка област ", добави английската осведомителна организация.

" По време на разпит чиновниците на военна полиция ни попитаха за етническата ни принадлежност. Ние отговорихме: " Осетинци ", описа мъжът, представен от Скайнюз.

След това военните служители на реда изкрещяха: " Русия за руснаците " и ни пребиха свиреп ", сподели мобилизираният мъж.

" Отвсякъде ни споделят в Украйна се бием против нацистите. Кои обаче са нацисти, украинците или руснаците? ", попита реторично мъжът, уточни още медията от Англия.  

" Определено в съветските въоръжени сили има етнически спорове и това рано или късно ще се отрази негативно върху боеспособността на армията на Русия в Украйна ", разяснява Скайнюз.

" Тимарев и неговите съратници са упрекнати в полови закононарушения. Тримата отхвърлят обвиняванията ", добави основаната в Лондон медия.

Осетинците са народ, говорещ език, непосредствен до иранския. Мнозинството от тях (около 85%) са източноправославни, останалите мюсюлмани, това сподели информация на екипа на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР