Мнозина смятат холивудската актриса Анджелина Джоли за една от най-красивите

...
Мнозина смятат холивудската актриса Анджелина Джоли за една от най-красивите
Коментари Харесай

Ако смятате, че Анджелина е красавица, само вижте майка й! Истински ангел (Снимки):

Мнозина считат холивудската актриса Анджелина Джоли за една от най-красивите дами в света, но когато погледнем остарели фотоси на майка й, Маршелин Бертран, излиза наяве от кое място е наследила красотата си. Маршелин, която също беше актриса и огромен хуманитарист, беше въплъщение на естествената хубост.

 Маршелин Бертран

Наскоро се появиха нейни фотоси от младостта, а гледайки ги, мнозина настояват, че даже е била по-красива от щерка си, която толкоз доста наподобява на нея.

 Маршелин

Марчелин умря през 2007 година вследствие на рак на яйчниците. Започва да се занимава с актьорство от ранна възраст и точно с помощта на непреходната й хубост и гений не липсват и бизнес оферти. Но макар обстоятелството, че имаше блестяща кариера, тя реши да се посвети на фамилията си.

 Маршелин Бертран и Джон Войт

 Маршелин Бертран с Анджелина

На 20-годишна възраст тя се омъжва за Джон Войт и техният в началото съвършен брак е белязан от импровизиран аборт, който Маршелин претърпява през 1972 г. Тя понася тежко загубата, само че за благополучие след няколко опита двойката съумява да влезе в ролята на родители. Те имат наследник, Джеймс Хейвън, а по-късно и щерка – Анджелина.

Но за жалост бракът им не устоя. Маршелин и Джон се развеждат през 1976 година, а тя по-късно схваща, че брачният партньор й неведнъж й е изневерявал.

 Маршелин Бертран деца

Когато приказва за майка си, Джоли не стопира да акцентира, че тя е най-големият й модел за подражателство и че през днешния ден доста й липсва през нейните битки в живота.

 Анджелина Джоли дребна

„ Майка ми беше майка на цялостен работен ден. Нямаше време да се любува на личната си кариера, личния си живот, личните си прекарвания. Тя направи всичко за децата си “, сподели един път Джоли.

В писмо, което написа за майка си до New York Times, тя означи, че гибелта й я е трансформирала вечно.

„ Да загубиш майчината обич и топлата, нежна прегръдка е същото като някой да грабне защитното ти одеяло. “

 Маршелин и Анджелина

Анджелина обаче, следвайки нейния образец, продължи да бъде вярна майка, като в това време е топ актриса и човеколюбец.

„ Майка ми постоянно ми е давала да схвана, че съм неин другар и това е урок по какъв начин би трябвало да възпитавате личните си деца. Когато разговаряхме, имах възприятието, че тя желае да чуе какво имам да кажа. Тя ми се радваше, а през днешния ден и аз се веселя на децата си “, споделя Джоли и добавя:

„ Ако някой в миналото ми каже, че съм съумяла да бъда майка на децата си, каквато тя е била на мен, това ще бъде най-големият комплимент, който в миналото съм получавала. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР