Множество политици и доброволци се притекоха на помощ при разчистването

...
Множество политици и доброволци се притекоха на помощ при разчистването
Коментари Харесай

Риене на калта: Кирил Петков и Никола Минчев с лопати при пострадалите от наводненията - Политика

Множество политици и доброволци се притекоха на помощ при разчистването на домовете на потърпевшите от наводненията в Пловдивска и Карловска област. Сред тях са Кирил Петков, Никола Минчев, и първата дама Десислава Радева. 

Политическият анализатор Емил Соколов, който е и кандидат-депутат на " Продължаваме промяната ", разгласява във Facebook фотография на Никола Минчев, който оказва помощ на потърпевшите от наводненията и написа:

" В последния парламент Никола Минчев беше ръководител на Народното събрание. Това е един от тримата най-значими хора в страната, конкуриращ се по значимост с президент и министър-председател. Никола Минчев беше свален от поста Председател на Народното събрание от неофициалната коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане. Борисов, Доган и Пеевски не харесват Никола.

Защо не го харесват? Защото Никола може еднообразно добре да води Народното събрание в костюм, само че няма никакъв проблем и да оказва помощ в наводнените села към Пловдив, като рине с лопатата. Няма никакво значение дали е ръководител, народен представител или лидер на листа.

Тези фотоси няма да ги видите в формалната страница на Продължаваме Промяната. Единствената причина да обявявам тук е, че получих доста въпроси какво прави Политическа партия, с цел да помогне на хората. Краткият отговор е - прави, каквото би трябвало. И, да, положителното не е положително единствено, когато сме го рекламирали във Facebook. Бъдете като Никола. "



Под поста си Соколов прецизира, че " екипът на Промяната са там и оказват помощ, без да подвигат излишен шум ". Междувременно и брачната половинка на президента Десислава Радева оказва помощ в едно от най-пострадалите карловски села, заяви 24 часа. 



Снимка: Йордан Симеонов/24 часа

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР