Многоцелевите изтребители Су-35С, които ще участват в изпитанието на силите

...
Многоцелевите изтребители Су-35С, които ще участват в изпитанието на силите
Коментари Харесай

Русия завърши прехвърлянето на изтребители Су-35С на учения в Беларус

Многоцелевите изтребители Су-35С, които ще вземат участие в тестването на силите за реагиране на съюзната страна, приключиха преместването си в Беларус, заяви съветското министерство на защитата.

„ Многоцелевите изтребители Су-35С от Източния боен окръг, участващи в инспекцията на силите за реакция на съюзната страна, приключиха преместването си на беларуски летища “, сподели източник от военното ведомство, представен от ТАСС.

Екипажите изминаха към 8 хиляди километра от летището в Хабаровска територия. Те направиха две междинни кацания на летищата на Централния боен окръг. „ Маршрутите на полетите на многофункционалните изтребители бяха деликатно създадени от авиационни навигатори и взеха поради опциите за оптимален полет без прекъсване на самолетите, както и метеорологичните условия по целия маршрут “, споделиха от министерството.

Сега екипажите ще би трябвало да се срещнат с маршрутите на полетите във въздушното пространство на Беларус, след което ще поемат бойно дежурство като част от инспекцията на действието на единната система за противовъздушна защита на Съюза.

Ден преди този момент първият многоцелеви изтребител Су-35С от Военновъздушни сили на Русия дойде в Беларус, с цел да взе участие в тестването на силите за реакция на Съюза.

По-рано заместник-министърът на защитата на Русия Александър Фомин заяви, че в границите на инспекцията ще бъдат преместени 12 самолета Су-35, два дивизиона на системите за противовъздушна защита С-400 и дивизион на зенитно-ракетни и оръдийни системи Панцир-С от Русия до територията на Беларус.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР