Многопотребителската екшън игра Tom Clancy’s The Division 2 бе представена

...
Многопотребителската екшън игра Tom Clancy’s The Division 2 бе представена
Коментари Харесай

E3 2018: отворена е регистрацията за бетата на Tom Clancy's The Division 2

Многопотребителската екшън игра Tom Clancy’s The Division 2 бе показана в границите на презентацията на Microsoft по време на събитието E3 2018. Ubisoft сподели филмов откъс с геймплей от играта и разкри главните детайлности.
Tom Clancy’s The Division 2 демонстрира картина на седем месеца откакто гибелен вирус е покосил Ню Йорк и останалия свят. Когато злополуката става факт, отделът сътрудници The Division е задействан като последно средство за избавление.

Вашингтон, окръг Колумбия е най-защитеният свят на Земята и в този момент се намира под опасност, която може да докара цялата нация до провал. Ако падне градът, пада и Съединени американски щати. Вие сте в ролята на сътрудник на The Division, който през последните седем месеца непрекъснато е бил на предните линии. Вашият екип е последната вяра за избавление на обществото от вилнеещия вирус.

Tom Clancy’s The Division 2 е направена от студиото Ubisoft Massive от същите гейм-дизайнери, основали Tom Clancy’s The Division. Проектът е онлайн шутър с ролеви детайли, а действието се развива в разрушаващият се Вашингтон.



Вече е допустима регистрацията за бетата на играта Tom Clancy’s The Division 2. Предлагат се регистрации за три целеви платформи: PC, Xbox One и PS4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР