Многопластовият проект “Малахитовата гораще бъде представена в девет града в

...
Многопластовият проект “Малахитовата гораще бъде представена в девет града в
Коментари Харесай

Многопластовият проект “Малахитовата гора” омагьосва девет града

Многопластовият план “Малахитовата гора ”ще бъде показана в девет града в България, като събитията към този момент са стартирали и ще продължат до 7-ми юни. Градовете, които са част от турнето, са Габрово, Ловеч, Асеновград, Хасково, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Кюстендил.

В същността си, планът е невероятна история, разказана със слово и музика. Книгата добавя по идеален метод музикален албум, който съдържа 9 композиции, които следват нейното наличие и подхождат на дадена глава от четивото. Официална му премиера се състоя през ноември 2022 в Sofia Live Club. Стилът на музиката е еклектика от джаз, класическа, авангардна и концептуална музика, с преплетени звуци от природата - гласове на птици и животни, дъжд, вятър и други детайли, които следват наличието на всяка една глава от текста на книгата.

„ Малахитовата гора “ внедрява в същността си музикален албум, книга, събитие, виртуално пространство, обществена и екологична идея и джаз квартет, обединени в резистентен и синергичен план, систематизиран с няколко...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР