Многобройните опити да се отговори на въпросът дали Huawei е

...
Многобройните опити да се отговори на въпросът дали Huawei е
Коментари Харесай

Huawei очаква да продаде поне 15 милиона смартфона от новата серия Mate 60

Многобройните опити да се отговори на въпросът дали Huawei е съумяла да заобиколи глобите на Съединени американски щати в региона на производството на усъвършенствани процесори при стартирането на флагманските смарт телефони Mate 60 и Mate 60 Pro бяха систематизирани с консенсусното „ по-скоро да, в сравнение с не “, а в този момент анализаторите се втурнаха заедно да предвиждат какъв брой такива смарт телефона ще успее да създаде и продаде компанията.

Представители на Counterpoint Research чакат, че от серията Mate 60, която се състои от два модела Huawei ще успее да създаде и продаде сред 7 и 15 милиона смарт телефона. Според техните оценки серията Mate 60 ще надмине продажбите на своя предходник, от който бяха продадени 7 до 9 милиона броя.

Експертите на IDC прибавят, че Huawei в началото ще пусне към 15 милиона смарт телефона от серията Mate 60, като тази стойност може да бъде увеличена, в случай че търсенето продължи. Както оповестява South China Morning Post, първите партиди на Mate 60 Pro са били разпродадени доста бързо както на онлайн пазарите в Китай, по този начин и във физически магазини на Huawei. В последния случай десетки хора се редиха на опашки за устройството.

За съпоставяне, по данни на IDC през първата половина на тази година Huawei е съумяла да продаде 14,3 милиона смарт телефона от разнообразни модели в Китай, връщайки се измежду първите 5 играчи на локалния пазар. Моментът на завръщането на Huawei в сегмента на флагманските смарт телефони е добре определен, защото изпреварва септемврийския анонс на iPhone 15 на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР