"Много сме доволни. Първо, защото мисля, че това е първа

...
"Много сме доволни. Първо, защото мисля, че това е първа
Коментари Харесай

Томаш: На полувремето се сблъскаме с емоции от фактори, които не зависят от нас

"Много сме удовлетворени. Първо, тъй като мисля, че това е първа загуба на Левски на "Герена ", а и за първи път получават два гола. Добре влязохме в мача, имахме малко компликации с влизането на двамата нападатели в халфовата линия. В моментите, в които правехме това, което упражняваме, стояхме добре на терена. На полувремето се сблъсках с страсти от фактори, които не зависят от нас. Там наблегнахме, поговорихме си. Вкарахме втори гол. Браво на момчетата, че се раздадоха тотално. Но мисля, че нашият тим може и повече. Имаме върху какво да надграждаме ", разяснява старши треньорът на Берое Александър Томаш след успеха с 2:1 над Левски в София в 27-ия кръг на Първа лига.

"Психологията доста играе във футбола, само че на първо място да искаш да играеш футбол. Браво на целия клуб. Ние сме едно семейство, което има върху доста неща да работи, само че през днешния ден се радваме. Прибрахме се до нашето наказателно поле, само че естествено, че против нас въпреки всичко е Левски с положителни футболисти и характерности. Ако желаеме да вървим напред, би трябвало да надграждаме ", добави още Томаш.

"Фактори, които не зависят от мен, самите футболисти - единствено можем да си чешем езициге. По този метод приказваме за неща, които ние не можем са променим. Аз видях тим, който желае да победи и това бе прави благополучен. Приоритетът е да надграждаме чисто игрово и резултатите ще дойдат. Тогава можем да желаеме повече. Да не избързваме и мисля, че нещата лека бавно ще се подреждат ", приключи Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР