Много съм щастлив, казва пред bTV Микеле Коради, роден като

...
Много съм щастлив, казва пред bTV Микеле Коради, роден като
Коментари Харесай

Сапунка: Микеле–Васил заряза охолен живот в Италия и се върна в циганската махала в Бъркач

Много съм благополучен, споделя пред bTV Микеле Коради, роден като Васил Илиев, който се върна при биологичната си майка и прекара една нощ в дома на своите родственици в плевенското с. Бъркач. Осиновеният в Италия юноша трябваше да се върне през лятото, само че промени решението си и пристигна в България в този момент.
„ Реших да се върна, с цел да опозная по-добре фамилията си, желаех да намеря случай да остана повече с майка си, която толкоз години не съм виждал. Сега, откакто я видях онлайн, желая да ѝ посветя времето си… Вчера като слязох от таксито, сърцето ми подскочи от радост…”, споделя Микеле.



„ Всички го одобряват, братята и сестрите идваха да го видят. Ние си го одобряваме какъвто и да е. Много благодаря на тези хора, които са го отгледали от мръвка месо, и не го лишават от мене. Когато желае той, да идва, аз не го отнемам – като идва, аз го приемам”, споделя още тя за Микеле.

„ За мен е наслада, че просто си срещнах детето. Също и Петър, по този начин го диря, и него съм дала. Казва се Петък Колев Илиев, роден през 1994 година, не знам кои хора са го взели”, споделя майката Мариана.

„ Няма риск за мен, не ме интересува какво споделят другите, задоволително ми е това, което споделя сърцето ми”, споделя пред камерата ни самият той.

Въпреки езиковата преграда – той приказва италиански, а роднините му – български и цигански, споделя, че се схващат .„ Не чаках някакви условия, мислех, че ще сме много начесто, а тук има място за още деца”, споделя Микеле за първата си нощ в къщата на биологичната му майка.

Микеле споделя, че ще остане в Бъркач една седмица, а след това ще се върне в Италия, ще си потърси работа, с цел да може да има и други благоприятни условия да се върне отново в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР