Много републиканци в САЩ вярват, че кандидатът на тяхната партия

...
Много републиканци в САЩ вярват, че кандидатът на тяхната партия
Коментари Харесай

WP: Много републиканци подкрепят кандидатурата на Тръмп на изборите през 2024 г.

Много републиканци в Съединени американски щати имат вяра, че претендентът на тяхната партия на президентските избори през 2024 година ще бъде някогашният жител на Белия дом Доналд Тръмп. Това заяви The Washington Post, базирайки се на интервюирани от него политици.

„ Просто не виждам опция сега за никой различен с изключение на Доналд Тръмп “, сподели дългогодишният пълководец на Републиканската партия и представител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Том Коул. Неговият сътрудник Джейсън Роу означи, че „ не е доста впечатлен “ от другите кандидати. Докато Роу има вяра, че имат късмет, сподели той, „ общоприетото мнение “ измежду републиканците е, че Тръмп евентуално ще поведе партията на президентските избори. „ Имаме доста в действителност положителни претенденти, само че Доналд Тръмп е, по дяволите, човек за всички времена “, сподели някогашният ръководител на Републиканската партия на Пенсилвания Робърт Глийсън.

Според вестника тези, които са сериозни към личността на Тръмп, към момента не са съумели да изберат различен претендент, към който да се обединят. Според републиканеца Кевин Мадън нито един от противниците на Тръмп няма тактика, която да му разреши да победи някогашния началник на Съединени американски щати. Сенатор Джон Корнин уточни, че едно от преимуществата на Тръмп, което му оказва помощ да поддържа известността му, е способността му да притегля вниманието на медиите.

Някои от интервюираните от изданието представители на Републиканската партия означават, че е прекомерно рано да се вършат заключения кой ще я съставлява на президентските избори. Според Уит Айрес, един от стратезите на акцията на републиканците, “половината партия към момента е склонна да обмисли различен претендент и предстоят доста диспути ”. „ Все още се надявам, че моите сътрудници републиканци ще имат предпочитание да поддържат някой, който е почтен, почита върховенството на закона, търси да сплотява, а не да разделя хората, и в действителност знае по какъв начин да прави добра работа “, сподели сенатор Тод Йънг.

Изданието отбелязва, че по-рано ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти призна в изявление за Fox News, че съгласно него Тръмп ще стане претендент на Републиканската партия, а главният му противник, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, „ не дава отговор “ на нужното равнище.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година На 25 април актуалният американски президент Джо Байдън разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високия държавен пост. Тръмп разгласи и влизането си в изборната конкуренция през ноември 2022 година

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР