Много разочароващо и неподобаващо за претенциите му се представи Григор

...
Много разочароващо и неподобаващо за претенциите му се представи Григор
Коментари Харесай

Григор разочарова тотално във втория си мач във Вашингтон

Много разочароващо и неподобаващо за претенциите му се показа Григор Димитров във втората си среща на мощния шампионат във Вашингтон. Димитров тотално отсъстваше от корта и загуби тежко от непоставения руснак Данил Медведев с 4:6, 2:6, като това беше втори мач сред двамата. В първия, по-рано тази година, Димитров завоюва с 2:1 сета в Куинс.
Първият сет протече стремително, като в него имаше три следващи пробива, само че за жалост два бяха на сметката на руснака. Всичките пробиви станаха след 2:2 гейма, като Димитров изтегли късата съчка с по-дълга рецесия на сервис. Въобще, на начален удар българинът страдаше както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден – 8 двойни неточности в мача му с Кайл Едмънд през вчерашния ден и 6 през днешния ден.
Във втория сет Григор изпусна превъзходен късмет да пробие пръв, като за похлупак безусловно се самопроби по-късно, водейки с 40:15. Това се трансформира и при започване на бързата развръзка, като оттук нататък българинът не взе нито един гейм, допускайки по неприличен метод втори пробив – с две следващи двойни неточности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР