Много от играчите в мръсната българска политика се бяха надъхали

...
Много от играчите в мръсната българска политика се бяха надъхали
Коментари Харесай

Слави: Отнехме удоволствието да сипят жлъч и омраза по ИТН

Много от играчите в мръсната българска политика се бяха надъхали за злокобно храчене и ненавист по „ ИТН “, в случай че нашето държавно управление беше вкарано за гласоподаване в Народното събрание и беше подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

А тези две водещи партии на статуквото в действителност можеха да го поддържат единствено с една цел – да нанесат тежък имиджов удар върху „ ИТН “. Защото „ ИТН “ е същинският конкурент на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Ако партия „ ИТН “ не се беше появила на политическата сцена, в този момент властта още веднъж щеше да е в ръцете на Бойко Борисов, на ГЕРБ и на патриотите, както и назадкулисния им сътрудник Движение за права и свободи.

С отдръпването на държавното управление на господин Пламен Николов отнехме удоволствието на тези играчи от сипенето на ненавист и ненавист по адрес на „ ИТН “, а и по адрес на нашите гласоподаватели. Сега напълно разумно тези политически играчи са недоволни, че няма да има гласоподаване на кабинета.

Но гласоподаване на практика имаше. То се организира през вчерашния ден.

„ Демократична България “ и „ Изправи се БГ!Ние идваме “ единомислещо обявиха, че ще гласоподават срещу кабинета на „ ИТН “. Заявиха го с един изострен и назидателен звук, като направиха и следващите внушения. Българска социалистическа партия също взеха решение, че няма поддържат държавното управление на „ ИТН “.

И през днешния ден през целия ден слушам – но за какво няма да има държавно управление на „ ИТН “? Защо няма да се гласоподава? Защо няма да има диспути?Това е някаква шизофрения. Имам възприятието, че живеем в лудница.

Ами, няма да се гласоподава, тъй като не получихме мечтаната поддръжка. Толкова е просто. Ние, държавно управление, подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи, няма да вършим. Не го ли разбрахте най-сетне?Всъщност, от през вчерашния ден до през днешния ден се срутиха всички кули от клюки и внушения, че кабинетът на „ ИТН “ е кабинет на Сараите, на Пеевски, на Бойко Борисов, на задкулисието.

Няма по какъв начин кабинетът на „ ИТН “ да бъде на Сараите или на който и да е било, в случай че кабинетът на „ ИТН “ го няма. Няма го, бе. От през вчерашния ден го няма.

Ако бяхме толкоз подвластни и подвластни, това държавно управление щеше да го има. Но го няма, тъй като властта за нас не е непременно. Ние сме свободни и можем да влезем във властта и да управляваме, единствено в случай че бъдем такива – свободни. И в случай че суверенът реши.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР