Много от дамите изпитват ужас при мисълта за някоя бивша

...
Много от дамите изпитват ужас при мисълта за някоя бивша
Коментари Харесай

Вижте какъв СТРАХ е изпитвала Емилия от Анелия! Причината е шокираща и сериозна!

Много от дамите изпитват смут при мисълта за някоя някогашна възлюбена на мъжете им и фолкпевицата Емилия се оказва тъкмо от този вид дами, разбра HotArena.

Тя е имала проблем и с актуалните, по време на връзката й с Коко Динев, само че това е обособена тематика.

Преди години, когато прясно се нанесла в дома на Динев, русокоската доста се страхувала да не би инцидентно Анелия по табиет да се появи на вратата и да се пробва да влезе.

Онези, които познават майката на първото дете на Коко, знаят чудесно какъв брой разсеяна е тя, когато не става въпрос за работа. Често си губела движимости, забравяла ги под дърво и камък и точно това не изключвало разновидността някоя вечер да се прибере не в своя си нов дом, а в този на Динев, така там е живяла и е свиканала да си идва след задължения допреди да се появи Емилия.

И несъмнено брачната половинка на Жорж Башур споделила пред приятелките си, с цялата си съвестност, какво я мъчи и какво се тормози най-вече да се случи.

Както се видя с годините, страховете й са били безпочвени и съгласно HotArena Емилия чисто по женски имала табиет да си злобее против Анелия с нелепи изявления и догатки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР