Много климатици са повредени заради сривовете в мрежата Бургаският ж.к.“Възраждане“

...
Много климатици са повредени заради сривовете в мрежата Бургаският ж.к.“Възраждане“
Коментари Харесай

Бургаският ж.к.“Възраждане“ се вдига на бунт срещу ЕВН, спирането на тока продължава и днес


Много климатици са развалени поради сривовете в мрежата

Бургаският ж.к. “Възраждане “ подвига протест против ЕВН поради сривовете в мрежата . Снощи десетки хиляди, живеещи в най-гъсто популации квартал на Бургас бяха оставени на студено с часове.

Токът спря малко след 19 часа, а в някои зони зареждането се възвърне след 00:30 часа.

Аварията в подстанцията на ЕСО бе бързо отстранена, само че се оказа, че ЕВН нямат запас да обиколят проблемите региони и ръчно да отстранят проблемите.

Целият Бургас бе поверен в ръцете на едвам 4-ма техници (2 eкипа), които едвам смогваха да обикалят от трафопост до трафопост. Става въпрос за няколко стотин обекта, които чисто физически не могат да се обслужат от два екипа.

Това бе повода така наречен поетапно стартиране на тока да се прави толкоз постепенно.

И до момента в който от ЕВН твърдяха, че проблемите към този момент са отстранени, през днешния ден през целия ден в публицистичната поща на Флагман.бг постъпват сигнали за ново прекъсване на тока в разнообразни зони на ЦГЧ и ж.к. “Възраждане “.

„ Не се търпи! Това е подигравка! Мрежата не е готова за малко по-сериозно натоварване. Какво ли ще се случи, в случай че температурите паднат под -10 градуса? Не ми се мисли “, написа ни Стефан Попов от бургаската ул. “Ивайло “, който е измежду най-потърпевшите.

Снощи фамилията му е стояло на мрачно и студено повече от 5 часа, а през днешния ден на два пъти токът още веднъж им спирал. Други поданици на ж.к. " Възраждане " споделят, че са подготвени да вдигнат протест против ЕВН.

Заради непрекъснатите сривове на мрежата се оказа, че десетки климатици са се развалили. Днес техниците от профилираните компании не могат да смогнат да обходят всички поръчки.

Ако ваш апарат се е развалил и смятате, че ЕВН са отговорни, вижте какво може да направите 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР