Много жени започват връзка с убеждението, че тя ще продължи

...
Много жени започват връзка с убеждението, че тя ще продължи
Коментари Харесай

7 грешки, заради които ТОЙ ще ви зареже

Много дами стартират връзка с убеждението, че тя ще продължи вечно. Но постоянно двойките не съумяват да се оправят с рецесията в връзките си и се разделят. Постоянните условия, искания и неодобрение от страна на сътрудниците убиват пристрастеността. Статистиката демонстрира, че доста двойки позволяват идентични неточности, което предизвика провал в връзките. Но през днешния ден ще се спрем на заслугата на дамите за тази сюжет. Това са грешките, които дамите най-често позволяват във връзките си.

1. Опитват се да трансформират колегата си

Понякога дамите стартират връзка с мъж с вярата той да се промени и когато упованията им не се оправдаят, те стартират да укоряват колегата си. Не си създавайте илюзии и избирайте колегата си съгласно дейностите му, а не съгласно вашите упования. Важно е да запомните, че хората се трансформират единствено когато те самите пожелаят това да се случи. Не се стремете да измененията колегата си, работете върху себе си и реакциите си. Постоянното неодобрение изцежда страстите и убива пристрастеността. Критиката съвсем в никакъв случай не води до позитивни промени.

2. Липса на разговор

Най-често сътрудниците се дистанцират поради нежеланието да схванат другия. Тази неточност води до безконечни кавги и разочарования. Неразрешените спорове водят до струпване на отрицателни страсти, които последователно унищожават връзката.

3. Демонстрират подготвеност за всеотдайност

Ако не цените себе си, тогава и близките няма по какъв начин да ви почитат (включително и колегата ви). Не е належащо да променяте ползите и навиците си поради него. В последна сметка в случай че той не ви обича с цялото си сърце такава, каквато сте, надали ще ви заобича, откакто се измененията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР