Много жени вероятно се ужасяват при мисълта, че могат да

...
Много жени вероятно се ужасяват при мисълта, че могат да
Коментари Харесай

Жените се превръщат в майките си на 33 години

Много дами евентуално се ужасяват при мисълта, че могат да замязят на майките си. Някои даже са се надявали, че това в никакъв случай няма да им се случи. Ново английско изследване обаче разкрива, че трансформацията е неизбежна и настава на 33 години, написа в. "Дейли остарял ".

Над половината от участничките в допитването (52 процента) споделят, че откакто са трансферирали 30-те, са спрели да се бунтуват против майките си и вместо това са почнали да ги имитират. Повечето от тях показват, че възрастта, на която са станали копия на дамите, които са ги родили, е 33 години. Тридесет и шест % от интервюираните дами споделят, че са забелязали сходствата с майките си, когато самите те са сдобили с първото си дете.

Признак, че са почнали да се трансформират в родителките си за 16 % от участничките в допитването е харесването на едни и същи телевизионни стратегии и сапунени сериали. Единадесет % от дамите не крият, че се ужасяват, чувайки се да повтарят като папагали поговорките, които преди време са слушали от майките си.Картинката при мъжете е сходна. Представителите на мощния пол замязват на бащите си на 34-годишна възраст.

Подобно на дамите, при множеството представители на мощния пол трансформацията настава, когато станат родители. Допитването е направено от доктор Джулиан де Силва от клиника за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон, измежду 2000 дами и мъже.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР