Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, но искаме

...
Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, но искаме
Коментари Харесай

Вълшебна напитка с куркума! Наричат я „еликсира на здравето“!

Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, само че желаеме да ви дадем три аргументи, заради които би трябвало да пиете напитка с куркума всеки ден заран. Тя има огромен резултат върху кожата, върху метаболизма на организма, върху работата на стомаха и червата.

Водата с куркума задейства процеса на усвояване на употребяваната храна. Подправката има затоплящ резултат, заради което се освобождава стомашен сок, който спомага за усвояването на мастни и тежки храни. Тази напитка ще бъде изключително нужна при тежки ястия или по време на дълги почивни дни.Водата с куркума и лимонен сок е ефективно почистващо средство за тялото, доста потребно за кожата. Когато го употребявате, кожата ви буквално ще свети от вътрешната страна, а за акнето и алените петна по лицето ще забравите вечно!Водата с куркума е отлична за горене на мазнини, защото форсира метаболитните процеси, а също по този начин способства за отстраняването на токсините и другите нездравословни шлаки.

Рецепта за тайната напитка

Предлагаме ви две възможности.

Първата е много лесна. В чаша топла вода, прибавете половин чаена лъжичка куркума и разбъркайте добре.

Втората е малко по-сложна. Охладете преварена вода, изстискайте лимонен сок (половин) в него, добавете една чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка куркума. Разбъркайте добре и оставете за малко. За да увеличите резултата, можете да добавите малко джинджифил, само че той е самостоятелен на усет.

Кога да пиете?

Пийте напитката половин час преди закуска. Методът на подготвяне не е комплициран, тъй че след събуждане, смесете съставките и изпийте незабавно.

Вижте още: Дори при ужасни разширени вени, този мас ще помогне

Няма да ви даваме съвет от къде тъкмо да си купите подправката, тъй като някои избират да я купят фабрично опакована в магазина, до момента в който други обичат да я купуват по килограм от пазара, тъй че изборът е ваш.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР