Много хора са склонни да приемат половинката си за даденост.

...
Много хора са склонни да приемат половинката си за даденост.
Коментари Харесай

Зодиите, които приемат партньора си за даденост

Много хора са склонни да одобряват половинката си за даденост. В такива случаи първоначално връзката стартира с обещания, чувствате се обичани и обожавани, изпитвате наслада и еуфория. Знаете, че сте приоритет номер едно за своя сътрудник, който очевидно поставя старания, с цел да поддържа любовта ви вълнуваща, написа tialoto.bg.

Но преди да се усетите, обичаният човек стартира да става ленив в връзките ви. Той чака вие да градите всичките ви общи проекти, желае да му бъдете разполагаем постоянно, не помни да ви споделя, че ви обича, нервира ви се за щяло и нещяло...

Знаете ли, че зодията ви може да предскаже дали е евентуално да приемете сантименталния си сътрудник за даденост с времето?

Ето и 5 зодии, които са най-склонни да го създадат:
Телец
Хората от този знак нормално са съзнателни и разбрани, и ценят връзката си със своя сътрудник. Въпреки това, когато в действителност се усещат уредени и открити в постоянна, дълготрайна връзка, те са склонни да спрат да се стараят. Те като че ли не помнят да поставят старания в името на това да поддържат нещата в връзките вълнуващи. Постепенно Телците стартират да одобряват половинката си за даденост и да чакат тя да се помирява и/или да изтърпява всичките им нервни прояви и промени в настроението.
Лъв
Ако сте Лъв, то допустимо е да се чувствате като кралска персона и да смятате, че сътрудникът ви би трябвало да е признателен на ориста за дето въобще ви е срещнал. Вие сте склонни да очаквате от него той да ви направи приоритет номер едно пред всичко останало в живота си, само че не му го връщате в подмяна. Искате сътрудникът ви да ви угажда по доста способи и безусловно да не помни, че има личен живот. Всъщност след известно време вие даже спирате да се чувствате гузно, когато го обидите или ядосате. Просто чакате да му размине, без да му се извинявате.
Дева
Що се отнася до любовта, възприятията на Девата са необикновено постоянни. Сърцето на хората от този знак стопира да търси, откакто се откри с верния човек. Девите сляпо имат вяра, че нищо не може да провали или промени връзката и любовта им с половинката. И в тази тяхна свръхувереност в действителност се крие най-голямата им неточност. Девите са склонни да вършат единствено това, което считат за вярно и да чакат сътрудникът им постоянно да е склонен с тях (или да се помирява с мнението им). Той последователно става невидима страна в връзките, като не му се дава глас и не му се разрешава да взима никакви по-важни решения.
Везни
Хората, родени под знака на Везни обичат непрекъснатия си сътрудник, само че се държат с него по този начин, като че ли той им дължи времето и търпението си. Ако сте от този знак, вие търсите неотложно задоволство на потребностите си и очаквате половинката ви постоянно да е на ваше разположение, даже в случай че това мощно я затруднява. Вие приемате колегата си за даденост, като подчинявате връзката ви напълно на личните си стремежи, усети и искания. Ако той не желае да се преценява с вас, вие ставате хладни и дистанцирани и по този начин последователно се отчуждавате един от различен.
Водолей
Когато сътрудникът на Водолея задоволява всичките му прищявки и потребности, просто тъй като го обича, той стартира безусловно да му се качва на главата и последователно да приема търпението му за даденост. Скоро половинката на Водолея стартира да усеща, че от нея се изисква да прави прекалено много жертви в името на връзката, което не е напълно заслужено. Колкото повече време минава, толкоз по-взискателен става Водолеят към своя сътрудник. В същото време той не е податлив да прави никакви взаимни отстъпки и не демонстрира никакво схващане към обичания човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР