Много е вероятно успешният износ на украинско зърно в рамките

...
Много е вероятно успешният износ на украинско зърно в рамките
Коментари Харесай

Лондон: Алтернативните пътища не могат да заменят черноморския износ на храни от Украйна

Много е евентуално сполучливият експорт на украинско зърно в границите на Черноморската самодейност за зърно (BSGI), известна още като " Зърнената договорка " да е оказал помощ за понижаване на международните цени и продоволствената неустановеност , проучва разузнаването на английското министерство на защитата.

По време на самодейността повече от 32 милиона тона храни доближиха международния пазар, а показателят на цените на храните падна с 23% от своя пик през март 2022 година Развиващите се страни се възползваха изключително от по-ниските цени, както и от директния импорт на зърно от Украйна.

понижи износа на Украйна, очевидно изпитание за увреждане на украинската стопанска система и нейната дарба да поддържа военните старания на Киев.

Селскостопанският бранш съставляваше 40% от износа на Украйна преди войната и остава жизненоважен, а износът на храни е донесъл на Киев 28 милиарда $ през 2021 година

Украйна реализира триумф, употребявайки различни способи като речни, железопътни и автомобилни за експорт на зърно,  обаче е малко евентуално това да доближи потенциала на черноморските експортни направления.
 Украйна разгласи, че изнася жито през хърватски пристанища
Украйна разгласи, че изнася жито през хърватски пристанища

Алтернативен маршрут за украинското зърно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР