Много е важно да имаме памет, когато нещо добро се

...
Много е важно да имаме памет, когато нещо добро се
Коментари Харесай

Борисов в Солун: Нека имаме памет, нека стане нещо хубаво на Балканите

Много е значимо да имаме памет, когато нещо положително се направи на Балканите, тъй като нормално се ненавиждаме. Радвам се, че сътрудниците споделиха, че сме създали балканско председателство. Не проявихме нарцисизъм по време на председателството.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция след срещата в Солун с Александър Вучич, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила.

Ние можем доста да настояваме да одобряват Сърбия, само че би трябвало да се изпълнят избрани критерии. Няма един мост сред България и Сърбия, означи той.

Трафикът на Дунав мост-2 е 4 пъти по-голям, в сравнение с сме очаквали. Обединихме се да поканим комисар Крецу, ние желаеме да вдигнем брутния вътрешен артикул и да се състезаваме къде заплатите са по-високи. Това е същинско балканско състезание, а не кой има повече танкове. Трябва ни другарство, компромис и схващане, с цел да са удовлетворени всички в района. Ние постоянно сме се отнасяли със Сърбия като страна от Европейски Съюз, сподели още министър председателят.

Полагаме огромни старания и се надявам отново дружно да продължим напред и септември да имаме среща. Курц, за наслада, наложи същите тематики по време на председателството на Австрия, приключи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР