Много деца и техните родители се включиха в Коледния празник

...
Много деца и техните родители се включиха в Коледния празник
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ - Враца зарадва малки и големи с Коледен празник в ж.к. „Дъбника”

Много деца и техните родители се включиха в Коледния празник проведен от Политическа партия ГЕРБ - Враца, който се организира в парка на ж.к. “Дъбника”. Началото на самодейността бе обещано с идването на Дядо Коледа и Снежанка, които бяха подготвили доста изненади за най-малките. Народният представител инж. Петя Аврамова откри празника и поздрави всички присъстващи, като пожела благополучие и благополучие във всеки дом.
„ За нас най-важни са децата на Враца. Ние от ГЕРБ организираме за втора поредна година детски празник, с цел да бъдем с Вас и честваме дружно. Благодаря на всички сътрудници от Политическа партия ГЕРБ – Враца, които поставиха старания с цел да провеждат тази прелестна самодейност. Желая Ви да се забавлявате доста, а направените от децата картички ще бъдат употребявани за благотворителна самодейност ”, сподели Петя Аврамова.
Гост на Коледния празник бе и кметът на Община Враца Калин Каменов. Той поздрави уредниците от Политическа партия ГЕРБ за самодейността и пожела на децата и техните родители да бъдат здрави и доста щастливи.
Децата зарадваха Дядо Коледа и Снежанка с доста песни и стихчета. За своите прелестни осъществявания те получиха лакомства и дарове. По време на празника бе отворена и Коледна работилница за разработване на картички и играчки. В нея се включиха десетки деца, като всички участници получиха награди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР