Мним бизнесмен успял да изцоца 36 493 лева от пловдивчанка,

...
Мним бизнесмен успял да изцоца 36 493 лева от пловдивчанка,
Коментари Харесай

Мним бизнесмен източи 37 бона от влюбена пловдивчанка

Мним предприемач съумял да изцоца 36 493 лв. от пловдивчанка, с която се срещнал в интернет. Мъжът, чиито букви са А. К., застава на подсъдимата пейка. Разпоредителното съвещание по делото е планувано за 19 януари, оповестиха от Съдебната палата в Пловдив.

Подсъдимият е от градче покрай Пловдив. Той ще дава отговор пред Темида за това, че от края на март доникъде на юни 2018г. е заблудил пловдивчанката, че се нуждае от разнообразни суми пари, златни предмети и мобилни телефони. Когато тя нямала финансова опция да му „ помогне “, взимала пари от майка си, татко си и своя другарка.

През цялото време мъжът обещавал да върне „ заемите “, тъй като бизнесът му бил проспериращ.
Подсъдимият и потърпевшата жена се свързали, посредством интернет уебсайт за запознанства. Двамата почнали първо да си пишат, като мъжът се представял с непознато име и твърдял, че има охранителна компания, което нямало нищо общо с действителността. Постепенно се сближил с потърпевшата и почнали да се виждат всеки ден.

При една от срещите им подсъдимият казвал, че има бизнес връзки с богат чужденец, който имал желание да развива активност в България и трябвало да му оборудва офис с най-скъпата техника и обзавеждане. После я лъгал, че му е нужен безценен мобилен телефон, различен път, че му е належащо да събере сума от 10000 лева за лекуване на дете на негов другар в чужбина.

Друга неистина била, че заради срещите си с потърпевшата е прекратил контракт с охранявано от компанията му лице и заради тази причина следвало да заплати наказателна клауза в размер на 13 000 лева, После ѝ обяснявал, че е иманяр и че с цел да проработи металотърсача му е належащо несъмнено количество злато. Всеки път дамата му се връзвала и му осигурявала желаните пари.

Впоследствие, когато той не върнал по този начин наречените заеми, тя въпреки всичко се усетила и се жалвала в полицията. Тръгналото следствие открило, че историите, разказвани от мъжа, не са истина, и са били единствено и само за да вземе пари от наивната пловдивчанка. Делото е планувано в разпоредително съвещание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР