Млечните шейкове са вид напитка, на която никой не може

...
Млечните шейкове са вид напитка, на която никой не може
Коментари Харесай

Ето как да си приготвите вкусен, млечен шейк в 4 лесни стъпки

Млечните шейкове са тип напитка, на която никой не може да каже не! Те са с богат усет, потребни и необикновено вкусни. Добрият млечен шейк е гъст, кремообразен и благоуханен и има точната текстура и консистенция. Приготвянето на млечен шейк е много елементарно.

Повечето млечни шейкове могат да се подготвят единствено с 3 съставки, а точно сладолед, мляко и ароматизатор. Но има и няколко тънкости, които ще ви оказват помощ да приготвите съвършения млечен шейк. За да постигнете съвършената текстура, значимо е да имате поради няколко неща. Затова разгледайте 4 такива съвета, които би трябвало да следвате, с цел да извършите ободрителен и охладен млечен шейк вкъщи!

За да осигурите съвършената консистенция на млечния шейк, първо прибавете млякото, до момента в който добавяте съставките за млечния шейк в блендера. Оставете вашия сладолед да омекне малко, преди да го добавите в блендера, защото прекомерно твърдият сладолед може да скапе текстурата на млечния шейк.

Докато смесвате съставките, не забравяйте да ги държите под око. Използвайте по-малко мляко, в случай че желаете гъст и богат млечен шейк. Разбъркайте го, до момента в който постигнете вярната консистенция, т.е. не прекомерно гъста и не прекомерно рядка.

Ако по простъпка сте смесили прекомерно млечния шейк и той е станал прекомерно течен за вашия усет, тогава постоянно добавяте още една топка сладолед към него и го размесвате добре, с цел да се сгъсти.

Ако желаете да приготвите авансово млечен шейк за някого, изсипете млечния шейк в чаша и го поставете във фризера. Когато би трябвало да го сервирате, извадете го и го оставете да престои към 15-20 минути на стайна температура, преди да го разбъркате и сервирате.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР