Млечните продукти и вредите за здравето Много хора се отказват

...
Млечните продукти и вредите за здравето Много хора се отказват
Коментари Харесай

Млечните продукти и какви са вредите за вашето здраве

Млечните артикули и вредите за здравето

Много хора се отхвърлят от потреблението на млечни артикули. Не става въпрос за някакъв тип мода, а има положителни аргументи за отбягване на млечните артикули.

Причина 1 – лактоза
След като се разгради, тя се разгражда на галактоза и глюкоза. Глюкозата се всмуква изцяло от храносмилателната система, защото е главният източник на сила – нормално няма проблеми с нея.

Галактозата въобще не се всмуква. Именно, тя е повода за формиране на целулит и отлагания в ставите.

Много хора имат нетърпимост към лактоза. От леки странични резултати под формата на диария и неприятно храносмилане до по-сериозни – анафилактичен потрес. Поради тази причина млякото не би трябвало да се дава на деца под една година. Храносмилателната система на новородените “не знае по какъв начин ” да обработва лактоза.

Причина 2 – казеин
По създание казеинът е окислител. Важен факт – в човешкото тяло след 5 годишна възраст, ензимите, които обработват казеина, престават да се създават. Следователно с течение на времето веществото просто се натрупва под формата на слуз. Това нарушава храносмилателните процеси и може да докара до доста отрицателни последствия: кожни обриви, увиснала кожа, целулит, отичане, наддаване на ненужно тегло, хормонални нарушавания.

Излишъкът от казеин може да докара до рак.

Причина 3 – липса на потребни субстанции в продуктите
В реалност в млякото няма доста калций – в 100 мл мляко потребното вещество е единствено 125 мг. За съпоставяне, в същото количество в сусама се съдържат 975 мг.

Друга отрицателна специфичност на „ млякото “ е киселинната среда, която основава. За да обезврежда основаната среда, тялото употребява калций, извличайки го от костите.

Причина 4 – наличие на хормонални препарати и антибиотици
Повечето предприятия за преправка на мляко употребяват разнообразни добавки, с цел да удължат периода на валидност на крайния артикул. Трудно е да се каже по какъв начин тези медикаменти въздействат на тялото, защото всеки има своя лична реакция към разнообразни субстанции.

Хормоните на напредък се употребяват необятно във фермите. Друга причина за потреблението на антибиотици е за лекуване на мастит, от който животните страдат много постоянно. Всички субстанции минават в млякото и надлежно в човешкото тяло дружно с храната. Следователно, може да се спори за изгодите от крайния артикул.

Някои типове артикули са безвредни. Сиренето и изварата от овче и козе мляко се смятат за най-безопасните.

Най-добре е да консумирате млечните артикули с мед, джинджифил или канела.

Млечният протеин е алерген за човешкото тяло, който може да аргументи разнообразни възпаления.

Вижте още: Тест с картинки, който ви споделя какво би трябвало да измененията

Единственото дейно лекуване в доста случаи е смяна на диетата, само че множеството хора не знаят за това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР