Младото гадже на Магапаса му роди наследник, научи HotArena.Малкият Петър

...
Младото гадже на Магапаса му роди наследник, научи HotArena.Малкият Петър
Коментари Харесай

Магапаса стана баща за втори път на 45 години! Мая му честити щастливото събитие

Младото гадже на Магапаса му роди правоприемник, научи HotArena.

Малкият Петър се появява на бял свят в първия ден на декември тази година в болница в Съединени американски щати. В Страната на неограничените благоприятни условия фолклегендата и обичаната му Денислава живеят от много време.

Любопитното е, че артистът, чието същинско име е Добрин, е към този момент на 45 години, а половинката му е малко по-голяма от щерка му, която към този момент е пълнолетна по американските закони - 21 години. Бебокът е дълъг 52 сантиметра и тежи 3830 грама.

" Нашето малко знамение към този момент е при нас! Обичаме те абсолютно и безусловно! Винаги ще сме до теб! Обещаваме да сбъднем всичките ти фантазии и да имаш най-обичното и приказно детство! Ти си нашата сбъдната фантазия! Обожавам те от мига, в който те видях! Не си представях да държа сърцето си в ръцете ми, само че е реалност, от няколко часа си в ръцете ми, а към този момент не мога без теб! ", съобщи щастливата майка, за която това е първо раждане.

М агапаса закупи галактическа известност в края на предишния век, когато с дуетната си половинка Мая редяха шлагер след шлагер. Двамата се разделиха от дълго време, въпреки че никой обществено не го признаваше. Певицата първа отпътува за Съединени американски щати, за нея се появи слух, че работи като танцьорка на стълб. Факт е, че в Страната на неограничените благоприятни условия Мая постоянно хваща микрофона и има участия.

Впоследствие настрана от нея за Съединени американски щати отпътува и Добрин. За него се говореше, че работи като камионджия , с цел да си изкарва прехраната, само че и той продължава с музикалната кариера, като е постоянен посетител на балкански празненства. Още през 2014 година той се засели със фамилията си в Чикаго. Животът в Америка среща Добрин с надалеч по-младата Денислава, която незабавно хваща окото с хубостта си. Негови другари даже се майтапят с изпълнителя, че приятелката му наподобява на негова щерка и даже някои се объркват на моменти.

В края на юли тази година влюбените оповестиха, че чакат първата си рожба, а в края на годината щастливото събитие към този момент е реалност. То беше маркирано от Мая, която има пожела доста наслада и благополучие, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР