Младото българско издателство Benitorial представя втора книга от авторката на

...
Младото българско издателство Benitorial представя втора книга от авторката на
Коментари Харесай

Време за четене: „Зимните хора“ ни пренася в град на призраци, за да разплетем дългогодишна мистерия

Младото българско издателство Benitorial показва втора книга от авторката на „ Удавниците “ Дженифър Макмеън - „ Зимните хора “ .

Някои секрети в никакъв случай не умират.

Уест Хол, Върмонт , постоянно е бил град на мрачни митове. Историята му крие значително мистериозни случаи на изчезнали хора, а някои от жителите му даже имат вяра, че по улиците му броди призракът на Сара Харисън Шей . През 1908 година тя е била открита мъртва на ливадата зад къщата си, единствено няколко месеца откакто трагичната гибел на щерка ѝ Гърти едвам не я е побъркала.

Рути счита всички тези приказки за небивалици. Но когато един ден майка ѝ изчезва безследно, тя стартира да се съмнява, че Уест Хол в действителност крие тъмни секрети . Подозренията ѝ се удостоверяват, когато със своята сестричка откриват образец от дневника на Сара Харисън Шей, прикрит в личния им дом.

И до момента в който Рути се пробва да разгадае повода за изгубването на майка си, се оказва, че не е единствената, която търси изгубен непосредствен. Но може би единствено тя би могла да предотврати повтарянето на неточности от предишното.

Кралицата на страшните истории Дженифър Макмеън е създател на повече от 10 романа. Тя е писала за духове, серийни убийци, шейпшифтъри, ужасяващи изворни басейни.

 книга Бениториал Benitorial PR списък Издателство Benitorial

Вълнува я писането за необяснимото, тъмните сили, страховете, които ни държат будни през нощта, за метода, по който предишното постоянно преследва сегашното . Споделя, че до момента в който е учила „ Творческо писане “ в колежа, всички ѝ повтаряли: Пиши за това, което познаваш. Но през годините е съумяла да развие лична мантра, съгласно която живее и твори. Тя е изписана даже в татуировка на китката ѝ: Пиши за това, което те плаши.

Живее във Върмонт (в остаряла викторианска къща на рид, от която те побиват тръпки) с партньорката си Дреа и щерка им Зела. Когато не написа, се отдава на проучване на мрачните върмонтски гори и издирването на обладани места – същински и мислени.

 книга Бениториал Benitorial Издателство Benitorial

Вижте още страховити книжни заглавия в галерията тук:
 13 завладяващи трилъри и криминалета, които да прочетеш тази есен  13 завладяващи трилъри и криминалета, които да прочетеш тази есен  13 завладяващи трилъри и криминалета, които да прочетеш тази есен  13 завладяващи трилъри и криминалета, които да прочетеш тази есен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР