Младият писател Константин Трендафилов, който нашумя като гаджето на поп

...
Младият писател Константин Трендафилов, който нашумя като гаджето на поп
Коментари Харесай

Резил! Гаджето на Дара се оказа новият Джорджано! ВИДЕО:


Младият публицист Константин Трендафилов, който нашумя като гаджето на поп фурията Дара, се издъни грубо с опита си да се прави на… артист!

Той пусна неуместен видеоклип към още по- неуместната си ария, озаглавена „ Кекс “. За музикалния си план Трендафилов се е покръстил на Папи Ханс. Но под какъвто и псевдоним да се подвизава, резилът е безспорен!

Жестоки рецензии и насмешки засипаха младия псевдоинтелектуалец. А доста почитатели го дефинираха като новия Джорджано!

Явно се е взел доста на съществено, разясняват в обществените мрежи. Уж стихотворец, сякаш публицист, сякаш рекламист, а накрая… Папи Ханс. Опитът на да се прави на забавен несъмнено е цялостна издънка. Издава вулгарен усет, липса на възприятие за комизъм, надменност и някаква рекламация за артистичност, която няма никакво покритие. Това са единствено дребна част от отрицателните мнения към музикалната изцепка на Трендафилов.

Дара не му въздейства по никакъв начин добре, вършат си гаргара почитателите в мрежата. Писателят и певицата са гаджета от началото на лятото. Двамата даже се оформят като креативен тандем, защото той написа текста към новата й ария „ Недей “. И макар слуховете, че неотдавна са се разделили, се оказа, че не е по този начин. Пикантна детайлност обаче е наличието на англичанката Манал от Х фактор във видеото. Мулатката беше спрягана за новото гадже на Трендафилов.

Глупавата песньовка на писателя обаче не е по никакъв начин самодейна. Музиката е направена от известния хитмейкър Искрен Тончев – Искрата, а видеото е в каталога на компанията Facing the sun. Много музикални гении години наред се борят да пробият – да запишат ария, да снимат видеоклип, да си намерят пропагандатор. Повечето по този начин и не съумяват да го реализиран. Но за връзкари като Коцето – няма проблем, щом познава верните хора.

Ако от тази ария би трябвало да се съди до каква степен е автентичен Трендафилов, надали някоя от доста му книги става за четене. Между другото, писателтската му изява също е доста подозрителна. Родителите му са известни литературни критици и сигурно познават който би трябвало, с цел да обезпечат на синчето издатели на книжлетата му.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР