Младият български боксьор Исус Величков почина от травмите си след

...
Младият български боксьор Исус Величков почина от травмите си след
Коментари Харесай

Трагедия! Български боксьор почина след галавечер в Албания

Младият български боксьор Исус Величков умря от контузиите си след присъединяване в галавечер в албанския град Шкодра. За Величков това е бил шести мач в категория " перо ", оповестява Българска телеграфна агенция.

``
реклама

От Българския професионален боксов съюз разпространиха отворено писмо във връзка трагичната кончина на младия български боксьор. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" На 21.09.2019 в град Шкодра, Албания, на боксово събитие с промотер GG New York Boxing Promotions и мачмейкър Shkumbin Sekiraqa, българският лизензент Исус Розев Величков припада в 4-тия рунд на боксовия мач. Лекарският екип на място съумява да върне в схващане българския играч, като неотложно по-късно с медицински екип на спешна помощ бива отведен в локалната болница, където за голямо страдание за българският спорт, малко след постъпването му в болничното заведение, той почива ", показват от съюза в своята позиция.

От там показват, че Българският професионален боксов съюз е спазил всички интернационалните стандарти по повод приемането на едногодишен лиценз от страна на състезателя, а точно - прекосяването на съответни медицински прегледи, доказващи положителното му здравословно положение.

„ В това число Съюзът е издал всички нужни оторизационни документи на състезателя още веднъж в сходство с интернационалните стандарти за присъединяване на И. Величков в съответното събитие. Българският професионален боксов съюз чака да получи видео материал от събитието, контракт за присъединяване на състезателя със съответния локален промотър, както и резултат от правосъдната аутопсия в Република Албания, с цел да може да даде следващо мнение по отношение на станалото “, показват от организацията.
 
От там допълват, че изричат сърдечните си съболезнования на роднините и околните на умрелия играч, като е изцяло съпричастен към страданията на фамилията на Исус Величков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР