Младият актьор Наум Шопов, който натрупа куп почитателки заради ролята

...
Младият актьор Наум Шопов, който натрупа куп почитателки заради ролята
Коментари Харесай

Наум Шопов и Теа вдигат сватба преди появата на бебето! Актьорът става опасен конкурент на д-р Енчев

Младият артист Наум Шопов, който натрупа куп почитателки поради ролята си на доктор Борис Тасев в хитовия сериал „ Откраднат живот “, приключи сполучливо медицина, постави Хипократова клетва в края на предходната година и към този момент се е насочил към пластичната хирургия, припомня HotArena.

Докато преди той беше уверен, че желае да стане кардиохирург, в края на следването си промени изцяло желанието си. Преди да вземе дипломата си, той стажува за малко в клиниката на доктор Ангел Енчев. А към този момент специализира в „ Пирогов “ в отделението по детски изгаряния.

Наум желае да поставя освен гърди, само че и да работи в областта на регенеративната хирургия. Въпреки че дамските носове са негова уязвимост от дете… И през днешния ден първото, което прави, като се разсъни, е да хване обичаната си Теа Минкова за носа.

Очаква се след години да вземе хляба на доктор Енчев и пред кабинета му да се тълпят куп хубавици и плеймейтки с желанието да им оправи нослетата и да им постави нови гърди. Самият той е последовател на пластичните интервенции и дори намира за малко необичайно общественото им „ заклеймяване “, писа „ Галерия “.

Затова и когато годеницата му Теа споделила, че желае да си поправя гърдите, той я подкрепил изцяло. Тя си постави импланти месеци преди да забременее с първото им дете. С Наум ще станат родители в края на годината, като към момента не знаят пола на бебето.

Още преди седем години, когато я е срещнал, Шопов- младши знаел, че тя ще е майка на децата му. Родителите му Христо Шопов и Мариана Станишева са на седмото небе и чакат с неспокойствие да появяването на внучето си.

Теа и Наум желаят да се оженят преди да се е появило бебето, само че няма да вършат помпозно празненство с доста посетители. Бъдещото семейство Шопови възнамерява планинска женитба – нещо безгрижно, в стеснен кръг и без медии. Кумове ще са най-близките им другари – нейната Анабел и неговият Крис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР