Младите таланти от младежка театрална трупа Валери и приятели играха,

...
Младите таланти от младежка театрална трупа Валери и приятели играха,
Коментари Харесай

Откриха Алея на славата 2018 със зрелищен мини-спектакъл Кабаре

Младите гении от младежка театрална натрупа " Валери и другари " играха, пяха и танцуваха в Гранд Хотел и СПА Приморец

На Празника си 6 декември Бургас уважи най-ярките си звезди от театралната и киносцена с " Алея на славата ". Официален старт на експозицията, отдадена на най-големите бургаски артисти бе даден със зрелищен мини-спектакъл - награждаваният мюзикъл " Кабаре " на театрална натрупа " Валери и другари ". Преди младите гении да трансфорат елегантните пространства на основателя и хазаин на " Алея на славата " Гранд Хотел и СПА Приморец в пълнокръвна сцена, към присъстващите одобрение насочиха Стефка Славова от името на 5-звездния Гранд на Бургас и Валери Еличов от името на Драматичен спектакъл " Адриана Будевска ".

След встъпителните думи, гостите на галерия " Алея на славата " имаха опция настанени комфортно в креслата в лоби бара на Гранд Хотел и СПА Приморец, с чаша бяло вино в ръка да потънат в магията на " Кабаре ". Сред тях бяха близки и другари на актьорите, както и техни сътрудници актьори. Мюзикълът бе кондензиран с сила, музика, танци, светлина. Валери Еличов разгласи преди старта на спектакъла, че за някои от дарованията това е дебют на сцена, което обаче нито за миг не си пролича.  Младите артисти влизаха от едно амплоа в друго, сменяха костюми, пяха, танцуваха, играха и раздадоха себе си. Публиката видя всичко - от впечатляващи музикални осъществявания, до балет и брейкденс. Забавните моменти в шоуто бяха емфатичен акцент, който в допълнение укрепи чувството за радостна страст, което театралната изява дава.

" Кабаре " бе респект - театър, който да съобщи на публиката чувствата, които артистите имат на сцената. Задоволството, веселието, само че и труда, старанието, целенасочените старания. Мюзикълът бе поклон към актьорите на Бургас - към  тези, които са раздавали и раздават себе си на сцените - пълнят фена с страсти, без и за миг да си разрешат личните им сложни моменти и положения да надникнат зад функциите и облиците.   

" Алея на славата " 2018 събра превъзходните Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Катя Зехирева, Елжана Попова, Хиндо Касимов, Аглика Бояджиева, Димитрина Тенева, Стефан Рядков, Руси Чанев и Невена Мандаджиева. Те чакаха публиката, която за следващ път да се допре до тях - този път посредством информация, книги, фотоси и театрални костюми, подредени в обща галерия. Ако не сте съумели да ги видите - те още са там, в Гранд Хотел и СПА Приморец - и ще ви чакат до вечерните часове на неделя (9 декември).

Това е 4-то подред издание на " Алея на славата “  - самодейността която осветява, събира и уважава изявени в разнообразни области – просвета, изкуство, спорт, просвета – бургазлии. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Ето го хубавеца, който постанова с сопа и заплашва със гибел айтозл...14:43 / 07.12.2018 Туберкулозата погуби бургазлийка! За месец умрелите са четирима...11:37 / 07.12.2018 Обирджии оставиха бургазлийка без злато и огромна сума пари10:25 / 07.12.2018 Бургазлии се надяват да завоюват огромната премия от Лотарията на...10:08 / 07.12.2018 Най-красивата елха озари Бургас, Коледа може да идва!18:40 / 06.12.2018 Ето по какъв начин " Меден рудник “ посрещна Никулден16:27 / 06.12.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [38] Новини от през вчерашния ден [48] « Декември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Скръбна новина! Внезапно ни напусна Евгений Мосинов – ослепителен правист и общественик11:04 / 05.12.2018 Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР