Млади момичета заработват по 5000 лева месечно, показвайки се голи

...
Млади момичета заработват по 5000 лева месечно, показвайки се голи
Коментари Харесай

Каки печелят луди пари от загорели балами

Млади девойки заработват по 5000 лв. месечно, показвайки се голи в обществените мрежи, откри инспекция на " Телеграф “. Инфлуенсърките подмамват загорели мъже с атрактивни фотоси, следвани от предложения за киберсекс и стриптийз пред уебкамера. Офертите са за сред 20 и 50 евро в границите на 15 до 60 минути онлайн секс.

Предлагат се главно в Инстаграм и Тик-Ток, където има и препратки към профилираната порноплатформа " Олнифенс “. Отделно пускат и изявления в уеб сайтове за запознанство, към които слагат свои номера за контакт през Уатсап и Вайбър. Проверката ни откри, че девойките са на възраст най-вече сред 18 и 30 години. Има и няколко профила на по-зрели дами, като най-старата е кокона на 45-години с обилни форми и се предлага на пъпчиви младежи за 30 минути против 20 евро.

" Работата е много комфортна за хора, които желаят да си стоят вкъщи и да си докарват едни 2000 до 5000 лв. на месец, без шефове и вие избирате работното си време ", изясни една от инфлуенсърките.

Задачата на девойките е да си пишат и флиртуват с клиентите и да дадат всичко от себе си, с цел да предизвикат загорелия мераклия да си заплаща, с цел да ги гледа голи. Има и екстри. За повече пари девойките употребяват вибратори, дилда и други атрибути, с които си играят пред камерата.

" Контактът с клиентите е единствено виртуален ", изяснява инфлуенсърка, която от година си изкарва пари по този метод. Преди това е работела като сервитьорка в огромна верига заведения за хранене.

За активността не се изисква кой знае какво с изключение на хубава визия, както и техника. Става със смарт телефон, преносим компютър или компютър с уеб HD камера и вграден микрофон, както и бърз интернет.

Инфлуенсърките изясняват, че имат доста клиенти от България, само че и поддържат връзка с хора от целия свят. " Пишеш си онлайн с хора от целия свят. От личния си дом. Колкото повече хора ти харесат профила, толкоз повече средства постъпват по банковата ти сметка “, изяснява момиче.

" Работим основно по долни дрехи, събличаме се голи. Много от девойките си имат другари, които нямат нищо срещу да изкарват пари по този метод “, твърди друга нейна колежка. " Работата е за всяка интелигентна жена без значение дали е студентка, майка или безработна ", изясняват още инфлуенсърки. Те оферират съдействие или така наречен колаборация.

За задачата девойките притеглят свои приятелки за работа или пък популяризират други модели, които мъжете търсят. В Инстаграм и онлифенс профили имат както най-обикновени девойки от квартал " Люлин “ в София или " Меден рудник “ в Бургас, по този начин и модели, утвърдили се на стилния подиум, в състезания за хубост или като плеймейт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР