Младежки хълм е спасен! Това съобщиха от Пловдивската пожарна служба

...
Младежки хълм е спасен! Това съобщиха от Пловдивската пожарна служба
Коментари Харесай

Вижте пораженията от вчерашния пожар на Младежкия хълм

Младежки рид е избавен! Това оповестиха от Пловдивската пожарна работа видя Plovdiv24.bg . Екип огнеборци е останал да дежури в подготвеност за реакция през цялата нощ. 

" По тесния път към върха на тепето колите и водоноските на " Паркове и градини " мъчно са се разминават. Теренът е каменист с ниски шубраци и суха растителност. Помощта на всеки един по веригата няма цена ", се показва в информацията към жителите.

Във вчерашния ден от началото на дежурството до 20.00 часа са признати повече от 23 сигнала за катастрофи. В оперативния център, където се одобряват сигнали и се комуникира на друго равнище и периодичност, атмосферата е била нажежена до алено.

Горещината, бързото разпространяване на огъня в ниските шубраци и сухи треви и интензитета на позвъняванията е налагало вземането на мигновени решения, непрекъсната смяна в проектите и съвършена стиковка сред чиновниците в действен център и огнеборци от разнообразни служби на пловдивската дирекция, които работеха на терен.

" В последна сметка най - значимият фактор - хората, за следващ път избави природата. И едно от обичаните места за разходка и спорт на пловдивчани. Заедно сме по-силни от огъня! ", споделиха от Противопожарната работа.

Освен късата информация споделени бяха и фотоси от мястото на пожара.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР