Младежи от МГЕРБ се събраха на Разпети петък пред дома

...
Младежи от МГЕРБ се събраха на Разпети петък пред дома
Коментари Харесай

Кадри на ГЕРБ с тениски на Борисов се събраха в Банкя да го спасят от терор

Младежи от МГЕРБ се събраха на Разпети петък пред дома на премиера в оставка Бойко Борисов в Банкя с обяснението, че желаят да го предпазят от поредна провокация.

На място бе депутатът и водач на младежката организация Георг Георгиев. Той бе съпроводен и от други младежи, някои от които носеха тениски с лига на Бойко Борисов.

" Тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени в Банкя. В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени – разпопения поп, една някогашна премиерка, претендент за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и смело държание. Хора, които с изключение на да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят, друго не вършат. Тези същите хора би трябвало да знаят, че даже в ден като днешния – ден за примирение, в който всички би трябвало да сме със фамилиите си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме доста бързо “, сподели Георгиев във видео, публикувано във Facebook.



“Достатъчно експедитивни сме, с цел да покажем, че няма да продължим да се позволява този гнет. Няма да продължи издевателството над хора, техните фамилии и деца. Една година към този момент стига. Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме това образование, което приляга на хора, ръководещи, хора, които осъзнават какво значи отговорност. От през днешния ден нататък същите тези би трябвало да знаят и да си дават сметка, че всякога, в който тръгнат да тероризират, ще се сблъскат с това “, сподели Георгиев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР