Младеж с БМВ загази след като влезе в ролята на

...
Младеж с БМВ загази след като влезе в ролята на
Коментари Харесай

Джигит с БМВ на косъм да се забие в ресторант след дрифт

Младеж с БМВ загази откакто влезе в ролята на дрифтър пред очите на полицейски патрул. Той се елементарни с книжката си за година, ще би трябвало да заплати и 3 бона санкция. 

Млад водач с БМВ изправи косите на клиенти на ресторант в Асеновград. Той карал по  ул. „ Цар Иван Асен ІІ “, като внезапно решил да показва дрифтърските си умения. Направил се на звезда на противоположен завой. Започнал да върти гуми, а возилото поднасяло ту наляво, ту надясно. Насочило се към тротоара, където били подредени масите на ресторант, в този миг цялостен с клиенти. Джигитът обаче не подозирал, че в непосредствена непосредственост има на пост полицейски патрул с двама униформени. 

Те незабавно тръгнали след водача с висока скорост и с включена звукова и светлинна сигнализация. Едва в края на града те съумели да го спрат А. Написали му акт за 3 бона, взели му и книжката. Шофьорът обжалвал глобата пред съда. Адвокатът му оспорил обстоятелството на нарушаването, както и авторството и виновността на младежа в неговото осъществяване. Посочил, че има основни нарушавания на административно-производствените правила в процедурата по определяне на нарушаването и в наложителното наличие на акта и последвалото го наказателно разпореждане.  В последна сметка преди три дни магистратите от Асеновград счели, че претекстовете са неоснователни и единствено удостоверили глобата. Младежът с БМВ-то може да апелира пред Административния съд в Пловдив. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР