Младеж от село Трилистник се опита да впечатли местна девойка

...
Младеж от село Трилистник се опита да впечатли местна девойка
Коментари Харесай

Любовен хорър в Трилистник: 16-годишен танцува и снима клип на гробищата, за да впечатли момиче

Младеж от село Трилистник се опита да впечатли локална госпожица по ексцентричен метод, заснемайки видео клип на гробищата. Вместо любовен романс обаче, младежът се снабди с обвинителен акт и през днешния ден беше приет за отговорен от Пловдивския областен съд.
Прочетете още
Действието се развива при започване на месец юни 2021 години. 16-годишният тогава Иван Димитров, който е ромски генезис, решил да завоюва сърцето на момиче от селото. За задачата той измислил сюжет на клип и благодарение на свои другари, снимал меко казано непоносимо видео в което пее, танцува и лази по гробовете, под звуците на тъжни любовни чалга ритми. Целта му била да покаже на локалната госпожица, че в случай че не са дружно, животът му няма смисъл и се асоциира с фона от видеото. За да достигне клипа до очите и ушите на момичето, Иван го качил в известната тийнейджърска платформа Тик-Ток. Оказало се обаче, че поруганите гробове били на съседи на кмета на селото и младежът станал клиент на прокуратурата.

Според обвинителния акт Иван е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – основаване на видеоклип върху гроб в гробищен парк на фона на мощна музика с лягане, сядане върху гроба, пеене, държане в ръце, размахване и мятане на дървени кръстове на покойници.

Въпреки, че не се яви в правосъдната зала, въпреки да е постоянно свикан по делото, процесът започва в негово неявяване. Това е допустимо поради обстоятелството, че той не е притеглен като обвинен за тежко съзнателно закононарушение.

Служебният бранител на към този момент 18-годишния младеж - Тодор Аврамов и представителя на държавното обвиняване показаха предпочитание делото да протече по кратко правосъдно разследване и Десислава Порязова одобри доводите им.

Страните се сплотиха към това, че дейностите на Иван Димитров могат да бъдат избрани като неосъзната хлапашка постъпка, поради липса на наставнически надзор.

Тийнейджърът получи наказване неодобрение, като присъдата му ще бъде прочетена обществено в кметството на село Трилистник.

Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване в 15-дневен период пред Окръжен съд-Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР