Младата звезда на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, ще отхвърли

...
Младата звезда на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, ще отхвърли
Коментари Харесай

Битката започва: Белингам няма да остане в Борусия Дортмунд

Младата звезда на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, ще отхвърли предлагането на клуба за нов контракт, което ще провокира голяма борба за неговия автограф. Грандовете от Висшата лига и техните съществени противници от континента наблюдават от близко развиването на обстановката с полузащитника и ще бъдат подготвени да наддават за него, твърдят в един звук английските издания The Star и The Sun.

Въпреки всичко, от Борусия към момента желае да задържат 19-годишния Белингам и ще му предложат нов договор, съгласно който ще получава по 180 000 английски лири на седмица, с което желае да го изкуши да се обвърже с тях в дълготраен проект. В клуба имат планувана среща с Белингам през идващите няколко дни и желае бърз отговор за проектите му.

Но никой в ​​Дортмунд не има вяра съществено, че това ще бъде задоволителни и от ден на ден се помиряват, че ще изгубят плеймейкъра през лятото, който купиха от Бирмингам Сити през юни 2020-а година за 23 милиона евро. От Борусия няма да вършат спънки на Белингам, в случай че той в действителност упорства, че желае да си тръгне, стига да им даде отговор, който им да даде време да му намерят заместител.

Jude Bellingham set to REJECT double-your-money Borussia Dortmund deal and spark transfer scramble
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Ливърпул беше любимец за подпса на Белингам, откакто се писа, че татко му Марк към този момент е разговарял с мениджъра Юрген Клоп, само че в този момент се счита, че Манчестър Сити е отпред в борбата за младия халф, който е оценен на невероятните 150 милиона евро.. По-рано този месец в Англия писаха, че всеки, който желае да вземе Белингам ще би трябвало да заплати 75 % от общата трансферна сума авансово.

Възможността да се събере още веднъж с някогашния си съотборник в Борусия - Ерлинг Халанд, на „ Етихад “ може да бъде решителен фактор за това да избере „ жителите “. Но още по-важно е, че Белингам счита, че работата с мениджъра Хосеп Гуардилоа ще бъде най-хубавият метод за по-нататъшното му развиване и той е индивидът, който да осъществя изцяло неговия голям капацитет.

Испанският първенец Реал Мадрид и съживеният от Ерик загар Хаг Манчестър Юнайтед също не могат да бъдат отписвани. Това важи и за Челси, който е подготвен да извади колкото е нужно, с цел да вземе един от най-големите гении в света.

В Сити обаче са в постоянен контакт с представителите на Белингам и са уверени, че ще излязат спечелили, когато жестоката борба за подписа му стартира през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР