Младата певица Дарина Йотова напълня ударно и вече гони 80

...
Младата певица Дарина Йотова напълня ударно и вече гони 80
Коментари Харесай

Дара гони 80 кила

Младата певица Дарина Йотова изпълня стремително и към този момент гони 80 кг. От тънката талия и стройната й фигура няма и помен и всички недоумяват на какво се дължи този срив написа „ Галерия “.

Колкото и да се прикрива от последните фотоси се вижда, че е изгубила талията си и е наляла доста в дупето и бедрата. Тя обаче желае да е съвременна и продължава да върви с изрязване потничета и блузки, от които се изливат паласките й. Съвсем естествено, за наслада на феновете си, тя е наедряла доста и в бюста, а това предизвика клюки, че си е поставила силикон, което се оказа подправена вест.

on Jun 20, 2020 at 7:15am PDT

Дара не крие, че постоянно похапва нездравословна храна - бургери и сандвичи. Любовният й живот куца. След връзката с Папи Ханс не е хващала гадже за по-дълго време. Вероятно това е повода за коренната смяна, разясняват диетолози и психолози. Певицата се отдава на летни завършения и купони с другари и не мисли за сериозна връзка. Отлага свалянето на килограми за есента.

Проблемите с външния й тип започнаха преди година. По едно време бе свалила много с житния режим на Петър Дънов, само че по-късно още веднъж качи. Пищната й фигура направи усещане по време на присъединяване й в „ Капките “, където поради превъплъщенията си в разнообразни облици на млади и сексапилни певици й се постановяваше да облича предизвикателни тоалети, които въобще не се връзваха с обилните й форми. След това седенето у дома по време на карантината й се отразяваше зле и към този момент нещата са отвън надзор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР