Младата жена, която уби най-добрата си приятелка в Румъния в

...
Младата жена, която уби най-добрата си приятелка в Румъния в
Коментари Харесай

Проговори момичето, убило най-добрата си приятелка: Половин час я гледах как агонизира

Младата жена, която умъртви най-хубавата си другарка в Румъния в изблик на гняв, призна пред проверяващите по какъв начин е направила чудовищното действие. 18-годишната Лоредана съобщи, че в продължение на 30 минути я е гледала по какъв начин припада и не й е разрешила да крещи за помощ, написа вестник “Адевърул ”.

 

Всичко почнало с банален спор, който прераснал в извънредно закононарушение, отбелязва медията, предава Българска телеграфна агенция.

„ Имах спор с Алина по отношение на прибирането й, защото знаех, че желае да напусне хотела. В миг на яд, когато тя ми отговори уклончиво, започнах да трептя. Взех ножа, който беше на един рафт и първо се поколебах, само че по-късно я намушках във врата. Не желаех да я умъртвявам, само че имах миг, в който си изпуснах нервите. След като я намушках, от устата й потече кръв и тя хриптеше от направената с ножа рана. Опитах да й запуша устата, с цел да не се чува в другите стаи. Мина към половин час, до момента в който умря, като през това време ме одраска по ръката и врата и даже по гърба “, споделя Лоредана, представена от уеб страницата Зиаре.

 

След убийството поставя тялото на жертвата в куфар, слиза от хотела с асансьора и вика такси. Таксиметровият водач вижда, че има синини по лицето и врата. Казва, че ги получила при случай на работа.

 

“Когато стигнахме, ми оказа помощ да смъква куфара от багажника, ме попита какво има вътре, тъй като доста тежи. Отговорих, че имам облекла и принадлежности за учебно заведение. Шофьорът на таксито ми повярва и си потегли. За пътуването му дадох 200 леи, макар че действителната стойност на курса беше 20 леи ”, спомня си Лоредана.

Остава на място още няколко минути, оглежда се дали има камери или хора, които да я видят и защото няма никой, се доближава до първата скамейка и оставя тялото на Елена под нея. Взима си куфара и потегля към хотела, в който е отседнала.

 

Около 10:00 часа отива на работа в хотел “Нарцис ”. Докато е на промяна, към 15:00 ч. идва полицейски екип и я води за разпит. Първоначално я питат от кое място има пострадвания. Лоредана споделя, че е паднала, само че по-късно си признава закононарушението.

“Видях по филмите, че в случай че признаеш за осъщественото закононарушение, получаваш понижена присъда “, споделя тийнейнджърката.

Междувременно майката на момичето направи първо изказване и разяснява, че не може да си изясни какво се е случило сред двете девойки, които са приятелки от детството и са израснали дружно. Жената е шокирана от невъзмутимото ликвидиране, осъществено от щерка й. Тя декларира, че е говорила с нея в деня на закононарушението и твърди, че щерка й разказала, че Алина е паднала по стълбите и не помни нищо за закононарушението.

 

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР