Млада жена от Стара Загора издирва човека, който по погрешка

...
Млада жена от Стара Загора издирва човека, който по погрешка
Коментари Харесай

Жена от Стара Загора издирва човека, който по погрешка е платил сметката ѝ за ток

Млада жена от Стара Загора търси индивида, който по простъпка е платил сметката ѝ за ток. Силвина Стоянова се тормози, че той или тя могат да останат без електричество по празниците.

Когато Стоянова се пробва да заплати сметката си за ток на 14 декември я твърдят, че няма отговорности. Повторната инспекция в различен офис на компанията, където обичайно заплаща, приключва със същия резултат.

„ Казаха ми, че сметката е платена в офис на „ Български пощи “, където аз не съм плащала от 7-8 години “, споделя дамата.

За да откри индивида, който е платил тока ѝ, Силвина написа в обществената

„ Аз постоянно съм била почтена и в никакъв случай не съм приемала, че това е коледно чудно. Човекът въпреки всичко е работил за тези пари, те са 137 лева – нито са доста, нито са малко... В моите показа е някой възрастен човек, който не е чул, когато са му споделили на касата имената и адрес, просто е споделил „ да, да “ и е платил “, счита Стоянова.

Затова тя приканва – проверете касовите си бележки, а и тези на роднините си.

До този миг никой не се е свързал с младата жена, която е подготвена да възвърне сумата от 137 лева против касова записка с нейните данни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР