Млада американка, която работи като шофьорка на Uber, разказа как

...
Млада американка, която работи като шофьорка на Uber, разказа как
Коментари Харесай

Млада таксиджийка настръхна, като видя кой се качва в колата ѝ

Млада американка, която работи като шофьорка на Uber, описа по какъв начин е схванала, че мъжът, с който излиза, към момента се среща с някогашната си.

Блогърката Джен постоянно качва в профила си в TikTok занимателни клипчета с истории от персоналния ѝ живот. В едно такова видео, което за негативно време събра над 3 милиона гледания и се популяризира в мрежата като същински вирус, младата жена споделя по какъв начин на една от промените си е возила мъжа, с който се среща, с друго момиче.

" Когато решиш да си останеш у дома в петък, караш за Uber и твоят мъж седне на задната седалка с друго момиче ", гласи текстът към видеото ѝ, написа jenata.blitz.bg.



Младата жена изяснява, че е попаднала на въпросния мъж в приложението за запознанства Hinge. Тя признава, че двамата не са гаджета, само че са " повече от другари ". Младежът я срещнал с приятелите си и я поканил на празненство, на което участвала и някогашната му другарка.

Една вечер той отказал да излезе с нея под претекст, че ще се вижда с другари. Недълго по-късно се озовал на задната седалка на таксито ѝ с друга дама, която изглеждала на Джен съмнително позната.

" Знаех, че е той и той знаеше, че съм аз. Бяхме с маски, по тази причина и първоначално беше мъчно да се разпознаем ", споделя още Джен.

По време на пътуването той не обелил и дума, а малко откакто слязъл от колата, ѝ се обадил по телефона, с цел да ѝ изясни, че с дамата са единствено другари.

" Попитах го напряко: " Това някогашната ти другарка ли беше? " А той сподели: " Не, не беше тя " ", споделя Джен.

Очевидно обаче младият мъж скрил истината, тъй като след това шофьорката схванала, че той в действителност е бил на среща с някогашната си. Джен го поканила на среща и го предиздвикала да си признае всичко.

" В този миг той нямаше различен избор, с изключение на да каже истината ", изяснява тя, само че не прецизира по какъв начин са траяли взаимоотношенията посред им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР