Млад специалист по акушерство и гинекология ще работи в родилното

...
Млад специалист по акушерство и гинекология ще работи в родилното
Коментари Харесай

Добра новина! Млад специалист попълни състава на родилното отделение на видинската болница

Млад експерт по акушерство и гинекология ще работи в родилното поделение, което следва да възобнови активността си във видинската болница "Св. Петка ", научи BulNews.
Д-р Албена Иванова е родом от Видин, работила е в лечебни заведения в Плевен и Велико Търново. Съставът на отделението е явен и се чака напълно скоро то да отвори порти, изясни лекарят:
"Д-р Любенов е шеф на отделението, доктор Атанасова, аз и има още двама сътрудници с опит - доктор Цонева и доктор Цветков от Лом. Така че, напълно скоро се чака вратите на Родилно поделение Видин да отворят, просто е въпрос на организация - документални неща към момента. Разбира се, имаме потребност от акушерки към момента, тъй като са малко. Ако има още сътрудници, които биха желали да стартират, ще е още по-добре, само че към този момент ще действаме в този състав ", сподели тя.
Припомняме, че Акушеро-гинекологичното поделение спря работа при започване на годината, когато четирима лекари подадоха молби за овакантяване. Оттогава бъдещите майки се насочват към лечебни заведения в Лом, Монтана и София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР