Млад мъж е загинал в тежка катастрофа във врачанското село

...
Млад мъж е загинал в тежка катастрофа във врачанското село
Коментари Харесай

Кървава касапница: Млад мъж изгуби краката си в катастрофа и почина в болницата

Млад мъж е умрял в тежка злополука във врачанското село Търнак, оповестиха от полицията във Враца. Пътният случай станал тази нощ към 1 часа. Шофьор на „ Мерцедес ” изгубил надзор над колата на мост на река в селото, като се блъснал в мантинелата с висока скорост.

Зад кормилото бил 35-годишен от с. Търнак, а колата е благосъстоятелност на различен мъж от ловешкото село Дъбравата. В злополуката потърпевш и возещият се до лидера. Той е на 28 година и е от Червен бряг. На тежко ранения сателит лекарите ампутирали и двата крайници, по-късно бил превозен за лекуване в университетската болница в Плевен с заплаха за живота. Тази заран от там оповестиха, че младия мъж е умрял.

На задната лява седалка пътувала и 29-годишна жена от Търнак, която е с раздробена фрактура на дясна подбедрица и вътрешни пострадвания. Тя е откарана в многопрофилната болница във Враца и положението и е сериозно. Другият пасажер, който се возел на задната седалка е прегледан в незабавното поделение в Бяла Слатина и с натъртвания по тялото е освободен за домашно лекуване.

Шофьорът също е прегледан от медиците, като те установили натъртвания по тялото му и го освободили.

Водачът е отказал да даде проба за алкохол, само че му е издадено разпореждане и са му взети кръв и урина за лабораторен разбор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР