Млад мъж е починал при катастрофа край Търговище. Той е

...
Млад мъж е починал при катастрофа край Търговище. Той е
Коментари Харесай

Млад мъж загина при катастрофа край Търговище

Млад мъж е умрял при злополука край Търговище. Той е лидер на едно от трите моторни транспортни средства, участници в пътния случай, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище.
Произшествието, което затвори за часове основния път София – Варна, е станало към 18.50 часа в местността „ Момина чешма “. Правоспособен 45-годишен лидер от Търговище с фолксваген „ Голф “ на прав сектор от пътя е подхванал изпреварване на попътно движещ се товарен автомобил пежо „ Партнер “, ръководен от 52-годишен мъж от града. Автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където е блъснал правомерно движещ се там в противоположна посока лек автомобил БМВ 328, благосъстоятелност и ръководен от 21-годишен мъж от града, прецизират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Служители на РД на районен съд ПБЗН - Търговище са оказали подпомагане за изваждане от колите на затиснатите водачи. В МБАЛ-Търговище са откарани двама от водачите - на лекия автомобил фолксваген „ Голф “ – с фрактури на горни крака, бедро и коляно, и лидерът на лекия автомобил БМВ, който в резултат на получените при случая контузии по-късно е умрял.
На водачите са взети кръвни проби за химическо проучване за възможна приложимост на алкохол и на наркотични субстанции. На единия от тях е взета и проба с „ Дрегер “ за съществуване на алкохол, която е негативна. Образувано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР