Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево задържаха 7154 текстилни изделия

...
Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево задържаха 7154 текстилни изделия
Коментари Харесай

Митничари спипаха хиляди менте дрехи на Капитан Андреево

Митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево задържаха 7154 текстилни произведения със подозрения, че са с нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност, оповестиха от Агенция "Митници ". Това е станало при два случая на граничния пункт.

При първия товарен автомобил с турска регистрация на път от югоизточната ни съседка за Словакия е бил селектиран за щателна митническа инспекция. Митническите чиновници откриват, че количеството на групажната стока от 704 колета съответствува с оповестеното, само че част от нея носи емблеми на международни марки.

Митничари задържаха облекла менте на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост 2 "

При инспекцията са били открити 4815 мъжки и дамски тениски с логата на 5 световноизвестни марки. Открити са били още 1239 суитчъра и 585 блузи с друга известна марка.

При втория случай в камион с българска регистрация, влизащ в страната от Турция, при щателна инспекция митническите чиновници откриват 515 детски рокли, тениски и спортни комплекти, носещи фигуративното и словестно изображение на пет международни марката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР